Wij hopen in het voorjaar van 2019 de eerste pups van Bliss te mogen verwelkomen !

Op 1 oktober hadden we weer een gezellige reünie !

Hoera de uitslag van de heupen en ellebogen van Bliss is binnen:

HD A, ellebogen links vrij, rechts vrij !

Ogen vrij van erfelijke oogaandoeningen !

Hierbij het verhaal van onze Britt:

Onze Britt was 7 jaar en 9 maanden oud. Omdat wij, na 2 nestjes, hadden besloten om niet meer met haar te fokken lieten wij haar op 20 jan. 2014 steriliseren. De operatie was goed verlopen en hebben haar 's middags bij de dierenkliniek opgehaald. Op dinsdag 21 jan. werd ze steeds slomer, dus weer naar de dierenarts. Deze constateerde bloed in haar buik, dus volgde er weer een operatie en werd de oorzaak opgespoord en verholpen. Inmiddels was ze al 1 1/2 liter bloed verloren. Na een nachtje in de dierenkliniek mochten wij haar op woensdag 22 jan. weer ophalen. Alles leek goed te gaan tot vrijdag 24 jan. Britt lag in haar mand, gaf een gier en stopte opeens met ademhalen. We hebben nog mond op neusbeademing toegepast, maar helaas na vele pogingen van onze kant mocht een en ander niet meer baten. Britt is 's middags om 15.00u. overleden. Sectie heeft uitgewezen dat het ging om acuut hartfalen.  Er zijn verder geen afwijkingen aan het hart gevonden, dus het zal voor ons altijd een raadsel blijven waardoor dit is gebeurd.

Ik schrijf dit verhaal om mensen te waarschuwen dat ook "gewoon steriliseren" zo kan aflopen. Ik heb vele honden laten helpen en 99 van de 100 keer gaat het gewoon goed, maar het kan dus ook zo aflopen !! Ik zal me een volgend keer dus wel twee keer bedenken voor ik een hond even "gewoon" laat steriliseren. We zullen je missen Britt !!

Joke en Wim, Macho, Ole, Jente, Bibi en je grote vriendin Birdie die in het bos nog steeds op je wacht !!

Ruim 2 weken na het overlijden van haar dochter Britt, hebben wij op 10 feb. afscheid moeten nemen van onze Dempsy. Wij zijn dankbaar voor de vele jaren (13 1/2) dat wij haar in ons midden mochten hebben.

A dog for once in a lifetime !! Wat hebben we van haar genoten !

Lieve Dempsy,

Je werd bij ons geboren en lag op mijn hand zo piepklein, we vonden het beiden prachtig om vrienden voor het leven te zijn. Ons leven samen was één groot feest,maar dan nu toch die hartepijn om jou te laten gaan en dat is allesbehalve fijn. Maar zo gaat het leven als een steeds terugkerend refrein, leven en dood zullen altijd dicht bij elkaar zijn.